SamenWerken voor en in zorg

Werkzaam zijn voor Eduzon ...

Eduzon werkt met kinderen en jongeren voor wie ontwikkelen niet vanzelfsprekend is. Deze kinderen en hun ouders staan voorop in onze begeleiding. Omdat ieder van hen specifieke eisen stelt, werken wij met verschillende (specialistisch) begeleiders. Wat zij gemeen hebben, is dat ze zelfstandig ondernemer zijn. Daarbuiten heeft ieder eigen talenten, eigenschappen en vaardigheden. De combinatie maakt dat wij voor ieder kind of jongere een passende match kunnen vinden voor lange of korte tijd.

Wat moet je kunnen en willen?

Een ieder die opdrachten uitvoert voor Eduzon is in staat om vanuit de ontwikkelvraag van een kind en dienend aan het systeem rond het kind te werken. Dit betekent dat je bij uitstek in staat moet zijn om de ontwikkeling van de cliënt centraal te stellen. Vertrouwen op jezelf en de ander is een belangrijke basis.

Begeleiders moeten contact kunnen maken met dit ene kind, zien wie hij of zij is en aansluiten op zijn of haar behoeften en talenten. Elk van hen moet ook zelf uit de eigen comfortzone durven stappen, kunnen reflecteren op het eigen denken en handelen en bereid zijn zich te ontwikkelen. Ga je voor Eduzon aan de slag, dan ben je bekend met of bereid de opleiding Mediërend Leren te volgen. Wij vinden het belangrijk dat onze begeleiders elkaar regelmatig ontmoeten. Ontmoeting en interactie zijn ook hier de basis om samen aan ontwikkeling te werken.

Wil je de mogelijkheden onderzoeken om met Eduzon samen te werken? Je bent welkom om contact op te nemen.

Samenwerkingspartners

We kunnen het niet alleen...

Het zorglandschap is complex en wordt er niet eenvoudiger op. Partners waarbij je met en voor elkaar iets kunt betekenen en elkaar kunt versterken is daarbij essentieel.  Eduzon is verheugd om met een aantal collega-zorgaanbieders, organisaties en gemeenten daarin een hele goede partner te hebben gevonden.