NLP Systemisch Coachen

Creëer meer rust en plezier in je leven

Droom jij van meer rust en plezier in je leven? Pieker je veel en loop je steeds rondjes op dezelfde rotonde in je hoofd. Je hebt al van alles geprobeerd, maar je hebt het gevoel dat je niet verder komt. Je wordt behoorlijk moe van jezelf. Je hebt gedoe met je partner of met je kind of met collega’s op je werk en je relaties lopen niet, zoals jij het graag wilt. Herken jij je hierin? Ben je toe aan een verandering? Dan is een kort traject NLP systemisch coaching wellicht iets voor jou.

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Met NLP leer je waarom je doet zoals je doet. Iedereen maakt deel uit van verschillende systemen. Ook jij. Denk aan school, werk, sport en andere verenigingen en natuurlijk je familiesysteem. Het gezin waar in je geboren bent of de gezinnen waar jouw ouders in geboren zijn hebben een grote invloed op je dagelijks functioneren. Soms blijken er verstrikken in het familiesysteem te zitten van jou en zijn er dynamieken in de onderlaag, die zich bijvoorbeeld kunnen uiten in lichamelijke en/of mentale klachten bij jezelf of zich uiten via bepaald gedrag van jouw kind.

Werkwijze
Bij de start neem ik, Janna Donker, kort met jou je hulpvraag door. Vlot daarna gaan we aan het werk. Ik stel jou vragen en laat je vloerankers neerleggen voor je probleem en voor jezelf. Jij staat midden in je verhaal. Wie bij jouw probleem betrokken is laat ik ook door middel van een vloeranker een eigen plek geven in de ruimte. Door mijn manier van vragen stellen, laat ik je ervaren hoe het is om in je eigen verhaal te staan. Ook onderzoek je hoe het is om op de plek van de ander te staan, hoe gaat het met de ander op die plek? Wat speelt er tussen bepaalde mensen? Door fysiek al je gevoelens en emoties te ervaren krijg je veel meer informatie tot je waar je normaal met je hoofd niet bij kunt komen. Je komt dan bij je onbewuste laag aan. En je onbewuste laag stuurt je aan in je dagelijks leven. Door deze laag te bereiken en te doorvoelen krijg je zicht op andere mogelijkheden en oplossingen.

Voor wie is NLP systematisch coachen?
(Jonge) Vrouwen

Wat kost het?
Losse sessie (2 uur) € 152,95
Blok van 3 sessies (totaal 6 uur) € 399,00

Ervaringen
"NLP is echt heel fijn, het geeft heel veel inzichten. Ik heb hier zo veel meer aan dan gewoon met iemand praten." G. (22 jaar) maart 2022

"Ik heb Janna leren kennen als een professionele, zeer
betrokken coach. Ik heb mij in de vele sessies die we al hebben gehad vanaf het begin veilig gevoeld. Ik voelde me begrepen en gehoord. Ik heb al veel geleerd van Janna doordat ze op een hele menselijke manier met mij om gaat en de juiste aanpak gebruikt die mij helpt! Ik zal Janna ook zeker aanbevelen!" A. (32 jaar) maart 2022

"‘NLP van Janna. Wat ben ik blij dat ik deze stap heb gezet. Door opstellingen zie je wat je positie is in je eigen leven, wat je belemmert en wat je zelf kunt doen om een verandering in gang te zetten."
C. (54 jaar) maart 2022

Wanneer?
Maandag 10:00 - 12:00 uur
Donderdag 10:00 - 12:00 uur

Locatie
Steenwijkerweg 52C, 8471LC Wolvega

Aanmelden
Wil je je aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek voor NLP Systemisch coachen? 06-22059705 (maandag, woensdag, donderdag 10:00-16:00u)