HKZ certificaat

Eduzon heeft onlangs het HKZ Kleine Organisaties certificaat, na beoordeling voor nieuwe cyclus, behaald voor de perode 2024-2027. Het HKZ-certificaat wordt voor drie jaar verleend. Elk jaar vindt een tussentijdse evaluatie plaats door middel van een externe audit. Na drie jaar wordt het certificaat – mits aan alle normen is voldaan – verlengd.

We zijn trots op deze certificering met onze kleine maar zeer mooie organisatie. Dit wil zeggen dat de dienstverlening aan onze cliënten, de professionaliteit van onze begeleiders en de samenwerking met onze partners top in orde is. Dank ook aan #Zmartzorg voor de fijne samenwerking in de aanloop! 

Het keurmerk van HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) staat voor duurzame kwaliteitsverbetering in zorg en welzijn: onafhankelijk en betrouwbaar. Met het HKZ-keurmerk kunnen organisaties en praktijken laten zien dat zij serieus werk maken van kwaliteit van zorg en dat ze voldoen aan de eisen die daaraan gesteld worden door klanten, professionals en relevante stakeholders. Een organisatie met het HKZ-keurmerk heeft intern de zaken goed op orde, stelt de klant centraal en werkt voortdurend aan het verbeteren van de zorg- en dienstverlening.