2020-09/website

Begeleiding bij schoolwerk

Werk je hard, maar ben je niet tevreden over je behaalde resultaten? Dan kunnen we kijken wat er moet veranderen zodat het harde werken passende resultaten oplevert. Wil je wel huiswerk maken, maar lukt het niet om te starten? Ook dan gaan we samen zoeken naar een bij jou werkende aanpak om het schoolwerk op te pakken.

Leer jij het best door te kijken, te horen, te zien of doen? Ontdek met de hulp van Begeleiding bij Schoolwerk hoe schoolwerk voor jou makkelijker wordt. Wij zijn gespecialiseerd in het op gang brengen van de ontwikkeling van kinderen (10+) en jongvolwassenen. Onze ervaren coaches bieden je de structuur en hulp die je nodig hebt om te ontdekken hoe jij het best leert.

Hoe werkt de Begeleiding bij schoolwerk bij Eduzon?
Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we jouw motivatie, wensen, doelstellingen en vragen die je hebt over leren. We gaan daarbij uit van waar jij goed in bent. We maken samen een plan dat bij jou past. Met dat plan gaan we 11 weken aan de slag. Dat gebeurt in een kleine groep, in een rustige omgeving in Nieuw Lenna in Wolvega.

Aan het einde van het ingekochte traject vindt er een terugkoppeling richting ouder en kind plaats met adviezen en bevindingen, waarna je zelf kunt besluiten of je jouw schoolwerk weer zelf oppakt of kiest voor een vervolg.

Voor wie is deze begeleiding?
De begeleiding wordt aangeboden aan jongeren tussen de 10 - 21 jaar.

Wat kost het?
Je koopt een bundel voor een vastgelegde periode van 11 weken. De kosten per bundel schoolwerkbegeleiding (11 weken – 1x per week) in een groepje zijn 275 euro. Omgerekend is dat 25 euro per keer van 1,5 uur. De prijs houden we bewust laag, omdat we begeleiding bij schoolwerk voor zoveel mogelijk gezinnen betaalbaar willen maken.

Ervaringen
"Ik heb echt leren leren."
"Ik heb 6 minpunten opgehaald naar alles voldoende."

Wanneer
Elke maandag van 16.00 - 17.30 uur. Uitgezonderd: officiële feestdagen, kerst- en zomervakantie .
 

Ook 1 op 1 begeleiding mogelijk
Je kunt bij Begeleiding bij Schoolwerk ook één-op-één begeleid worden met je schoolwerk. De kosten voor individuele begeleiding bij schoolwerk zijn 60 euro voor 1 uur en 87,50 euro voor 1,5 uur. Bij een individueel traject worden er samen met jou afspraken gemaakt over dag, tijd en tijdsduur.

Locatie
Stichting Eduzon
Steenwijkerweg 52c
8471 LC  Wolvega
0561-700209

Bij een groep van 6 of meer personen kan Begeleiding bij schoolwerk ook op een andere locatie plaatsvinden.

Download de folder

Wil jij je aanmelden voor een kennismakingsgesprek voor Begeleiding bij Schoolwerk? Vul dan onderstaand aanmeldformulier (via Google Formulieren) in. Of bel/app naar 0561-700209. Je kunt ook deze link gebruiken om direct een WhatsApp naar Begeleiding bij schoolwerk te sturen.